Трасиране имоти

Същността на трасиране е да се покажат с прецизност границите на даден имот, сграда или ограда в пространството. Това става посредством модерни геодезически инструменти – тотална станция или GNSS приемник и КВАЛИФИЦИРАН ГЕОДЕЗИСТ, които определят с голяма точност местопложението. По този начин ние Ви гарантираме сигурни резултати като заставаме с името си зад действията си.

Ако формата на Вашия имот е правоъгълник (в повечето случаи), то ние ще забием във всеки един от ъглите му колче и така Вие ще знаете във всеки един момент границата си.


  • Трасиране на имот

Необходими документи: документ за собственост (копие) и скица. Може да ви дадем точното местоположение на Вашия имот спрямо кадастралната карта, регулационните планове или контур на земеделска земя.

Цена: 250 лв до 4 определящи точки + протокол за трасиране (в рамките на гр. София);

При повече от 4 точки – цената се договаря предварително!

Въз основа на протокола за трасиране и забитите колчета Вие може да поставите паянтова ограда.

Когато за населеното място няма одобрена кадастрална карта, трасирането се извършва въз основа на кадастрален (регулационен) план, който се поддържа от съответната община. Тогава цената е различна!

трасиране на имот ограда забиване на колове


  • Трасиране на сграда

Необходими документи: скица и проект

Цена: до 10 точки – 250 лв, за всяка следваща – 20 лв.

трасиране на сграда забиване на колчета


  • Трасиране на земеделска земя

Необходими документи: скица от поземлената комсия или от кадастъра

ЗАЯВЕТЕ ЦЕНА

ЗАБЕЛЕЖКА:

При ценообразуването трябва да сте наясно, че влияят следните фактори – достъпност до имота, сложност на изпълнение, срок на изпълнение, квавлификация и качество на геодезиста, модерна и точна апаратура с която да бъде осъществена поставената от Вас задача.

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Пламен Петров
Пламен Петров
2 years ago

Искам да ми се забият колчета, за да видя къде ми се пада имота. Извършвате ли геодезически услуги на територията на гр. Радомир и околните села?

Димо
Димо
1 year ago

За 10 точки колко пари ше ми вземете, местото е нива до Вакарел. Моля пишете ми!

Ина Александрова
Ина Александрова
1 year ago

Здравейте, чухме се с вас и по телефона, но за по-сигурно ще може ли да дойдете спешно утре да трасирате имота в Божурище? Сключих предварителен договор и искам да съм сигурна, че ще закупя това, което е по документ

Ина Александрова
Ина Александрова
1 year ago

Супер много ви благодаря за професионлната работа и че ми влязохте в положение. От моя страна имате човек, който навсякъде би ви препоръчал! Останете живи и здрави