Комбинирана скица за пълна или частична идентичност

Комбинирана скица се използва за визуализация на конкретен имот спрямо актуален регулационен план и кадастрална карта, за да се установи дали има разминаване в границите между плановете. Това е необходим документ пред общинските служби и в частност главният архитект на общината, преди да бъде издадена виза за проектиране. Точното наименование на услугата е Комбинирана скица за пълна или частична идентичност по чл. 16 от ЗКИР

Предлагаме Ви изработване на комбинирана скица (съдържаща актуална информация относно кадастралната карта и регулационния план) в рамките на 2 работни дни на регулярна цена. По този начин скицата може да се ползва за виза за проектиране към съответната община.

По желание на клиента може да дойдем и да заснемем реално изпълнената граница по Вашия имот и да я включим в скицата. Така ще имате най-реална представа дали има разминаване и с колко е то. Тук можете да прочетете за разминаването между кадастрална карта и регулационен план

Понякога, при съдебни спорове може да се наложи в комбинираната скица да бъдат включени и архвини регулационни/кадастрални планове от минали години, за да се проследи как са се променяли границите.

ЗАЯВЕТЕ ЦЕНА

В примера по-долу има извадка от два архивни кадастрални плана, актуална регулация и кадастрална карта и 1 архивен регулационен план – общо 5 плана, съчетани графично на едно място.

комбинирана скица за идентичност

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petrova
Petrova
3 years ago

Предстои ми сделка за проджба на имот в регулация, който се намира в жк Люлин – център. Имам четири нотариални акта, като в третия се появяват неуредени сметки по регулация. Нотариусът ми поиска комбинирана скица за идентичност. Занимавате ли се с това?

Иво
Иво
3 years ago

Изготвяте ли комбинирана скица със стари (архивни) панове, че ми ги искат за една обстоятелствена проверка. Цената как е горе-долу?